Ndërtoni aftësi me trajnimet tona

Regjistrohu tani!

MINT: Shënohet Dita Botërore e Turizmit

MINT: Shënohet Dita Botërore e Turizmit

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, me Departamentin e Turizmit dhe me mbështetje nga Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat (PPSE) – Swisscontact dhe bashkëpunim me Unionin e Turizmit të Kosovës kanë përmbyllur aktivitetin tre ditor në...

Filloi Konferenca vjetore ndërkombëtare “FSK dhe partnerët 2022”

Nën organizimin e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm të FSK-së, filloi sot Konferenca vjetore ndërkombëtare “FSK dhe partnerët 2022”, e cila do të zgjasë dy ditë. Në ditën e parë të kësaj Konference morën pjesë ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj,...

Një rast me COVID-19, shëruar katër, asnjë rast i vdekjes

Një rast me COVID-19, shëruar katër, asnjë rast i vdekjes

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrjetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 28.09.2022. Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: Nga...

Manifesta 14: Nimon Lokaj njihet për punën e tij të pikëzuar

Manifesta 14: Nimon Lokaj njihet për punën e tij të pikëzuar

Manifesta 14 njofton se Nimon Lokaj në karrierën e tij të gjatë profesionale, ka krijuar një koleksion të madh punësh, kryesisht me piktura dhe vizatime, me teknika të ndryshme. Ai njihet gjërësisht për punën e tij të pikëzuar. Punimet e tij gjenden në katin e tetë të...

MINT: Shënohet Dita Botërore e Turizmit

MINT: Shënohet Dita Botërore e Turizmit

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, me Departamentin e Turizmit dhe me mbështetje nga Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat (PPSE) – Swisscontact dhe bashkëpunim me Unionin e Turizmit të Kosovës kanë përmbyllur aktivitetin tre ditor në...

VIDEO

THELLESISHT