Lajmet e Fundit
Konjufca dhe Nikolla bënë nderime te shtatorja e Adem Jasharit

Konjufca dhe Nikolla bënë nderime te shtatorja e Adem Jasharit

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca dhe kryetarja e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, sot, në Ditën e Flamurit dhe në 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, bënë homazhe dhe vendosën lule te shtatorja e Komandantit Legjendar Adem...

Asnjë rast me COVID-19, asnjë i shëruar, asnjë i vdekur

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrjetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 28.11.2022. Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: Nga...

Udhëzues për Qasje në Dokumente Publike

Mekanizmat për mbrojtjen e gazetarëve nga dhuna online

Rekomandime: Forcimi i mediave të pavarura dhe promovimi i sigurisë së gazetarëve në Kosovë

PUNËTORI DHE NGJARJE

The Story of KosovaLive

136 Zera

KosovaKosovo

Të tjerë

Ekonomia Qarkore në Kosovë

Media as a Means of Education: Nurturing Youth Skills

Pjesëmarrja e ulët e grave nga minoritetet si krijuese mediale

Kosovars on: Life in Kosovo

LIBRA

STUDIME

KosovaKosovo

136 Zera

Ekonomia Qarkore në Kosovë

Media as a Means of Education: Nurturing Youth Skills
Circular Economy in Kosovo

Where do we stand? Metaverse and DeepMedia Tech

LIBRA

KosovaKosovo

136 Zera

STUDIME

Ekonomia Qarkore në Kosovë

Circular Economy in Kosovo
Media as a Means of Education: Nurturing Youth Skills
Kosovars on: Life in Kosovo

VIDEO

THELLËSISHT

Gazetaret ende veprojnë në një ambient të pasigurt për punë në Kosovë

Gazetaret ende veprojnë në një ambient të pasigurt për punë në Kosovë

Më 13 tetor në veri të Mitrovicës, përkatësisht në lagjen e Boshnjakëve, gjatë raportimit për aksionin të prokurorisë anti-kontrabandë në këtë zonë, Albulena Rexha, gazetare e Kanal 10 është sulmuar në një transmetim të drejtpërdrejtë. Ekipi i Kanal 10 u sulmua me një...

Bullizues e të bullizuar, fëmijët s’po gjejnë siguri në shkollë

Bullizues e të bullizuar, fëmijët s’po gjejnë siguri në shkollë

Të mbyllur, të distancuar nga shoqëria, të paragjykuar e të frikësuar për të ardhmen e tyre. Ky është fati i shumë fëmijëve në vend, të cilët aty ku do të duhej të ndiheshin të sigurt, po ndjehen të rrezikuar. E ajo që ata ndjejnë, nuk është asgjë më pak se bullizëm....

Edukimi seksual nuk futet si lëndë në shkolla, fëmijët të papërgatitur

Edukimi seksual nuk futet si lëndë në shkolla, fëmijët të papërgatitur

“Çfarë është duke ndodh me trupin tim?, Si jam duke u zhvilluar unë? Çfarë janë këto faza me të cilat jam duke u përballur? Këto janë vetëm disa nga pyetjet të cilat sillen në kokën e të rinjve, përgjigjet e të cilave nuk dinë se ku t’i kërkojnë. Prindërit janë ata që...

KosovaLive përdorë median si mjet dialogu, edukimi dhe barazie.