Build Skills with our trainings

Sign up now!

Kurti: Qeveria e Kosovës do t’u përgjigjet nevojave të qytetarëve të prekur nga infeksioni, deri në përmirësimin e gjendjes

Kor 13, 2021

Kryeministri  Albin Kurti ka thënë se pas bisedës me kryetarin e Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj është njoftuar për gjendjen emergjente në këtë komunë.

Kurti në postimin  e tij në Facebook ka shkruar se në pamundësi për të qenë pranë qytetarëve të helmuar meqë është në vizitë zyrtare jashtë vendit, sot në Deçan kanë shkuar zëvendëskryeministrja Donika Gërvalla dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia. Qeveria e Republikës së Kosovës, do t’u përgjigjet nevojave të qytetarëve të prekur nga infeksioni, deri në përmirësimin e gjendjes.

 

 

Të dashur qytetarë të Komunës së Deçanit,

 

Në pamundësi për të qenë pranë jush, meqë jam në vizitë zyrtare jashtë vendit, kam komunikim të vazhdueshëm me institucionet përgjegjëse.

 

Në bisedë me kryetarin e Komunës, Bashkim Ramosaj, jam njoftuar për gjendjen emergjente në Komunën e Deçanit.

 

Për të konkretizuar mbështetjen e Qeverisë dhe për t’u njoftuar nga afër me situatën, sot në Deçan janë zëvendëskryeministrja Donika Gërvalla dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

 

Qeveria e Republikës së Kosovës, do t’u përgjigjet nevojave të qytetarëve të prekur nga infeksioni, deri në përmirësimin e gjendjes.

 

Bashkëndjej brengën dhe shqetësimin tuaj dhe ju dëshiroj shërim sa më të shpejtë.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM