Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Kosovë e Shëndetshme” – Edukimi i grave për një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm

Kor 10, 2019

KosovaLive nënshkroi marrëveshje me projektin “Kosovë e Shëndetshme”, me qëllim të përdorimit të medias si mjet edukimi në rritjen e vetëdijes së vajzave, grave, shtatzënave, dhe nënave për ndikimin e ndotjes së ajrit dhe degradimit ambiental në shëndetin e tyre. 

Projekti “Kosovë e Shëndetshme” financohet nga LuxDev – Luxembourg Development Cooperation Agency, the implementohet nga UNDP KosovoUN VolunteersWorld Health Organization (WHO)

Mësoni se cilat organizata të tjera do të punojnë në kētë projekt: https://www.kosovalive360.com/undp-ndan-grante-per-projekti…kosove-e-shendetshme/

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI