Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Womedia” – Takimi me pjesëmarrëset e muajit gusht

Gus 2, 2019

Gjatë muajit gusht, 13 vajza dhe gra të reja nga rajone të ndryshme të Kosovës, do të ndjekin zhvillim profesional në fushën e mediave dhe gazetarisë në KosovaLive në kuadër të projektit Womedia. 

Ato gjatë këtij muaji do të shkruajnë secila nga tre artikuj dhe do të krijojnë nga një video të shkurtër.

Së bashku me menaxheren e projektit dhe njërën nga mentoret, mbajtën një takim informues, ku u njoftuan lidhur me detyrat që do t’i kryejnë dhe përfitimet që do të kenë si pjesëmarrëse në projekt. 

Projekti Womedia mbështetet nga projekti Enhancing Youth Employment- EYE Project i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe implementohet nga KosovaLive.

Për më shumë foto, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI