Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dizajni për të ardhmen, i përqendruar te njeriu

Sht 9, 2019

Duke u prezantuar metodologjinë e mendimit dizajnues të rinjve ndërmarrës, dizajnerë dhe inovatorë. 

Ata janë duke mësuar se si të dizajnojnë procese, shërbime dhe zgjidhje për shoqërinë, me fokus në nevojat e njerëzve. 

Për më shumë foto, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI