Build Skills with our trainings

Sign up now!

Qëndrueshmëria: Si munden redaktorët dhe menaxherët të mbështesin ekipet e tyre

Tet 12, 2020

Gavin Rees, drejtor Dart Center Europe

Vendet ku ndodhin rreziqet:

 • Ekspozimi i drejtpërdrejtë me traumën
 • Targetimi Online
 • Imazhet traumatike dhe dëshmia
 • Të prekurit moralisht

Redaksitë vetëdijesuese adresojnë traumën

 • Trajtojnë stigmën
 • Mbrojnë dinjitetin në punë
 • Planifikojnë për sigurinë psikologjike
 • Njohin punëtorët e tyre

Disa hapa të thjeshtë për të ndihmuar ekipin tënd:

 • Përfshij njerëzit në vendime
 • Mbush zbraztësinë e komunikimit
 • Inkurajo dhe bëhu shembull i vetë-kujdesit
 • Bëj kujdes me kritika

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI