Build Skills with our trainings

Sign up now!

Thirrje për aplikim: Punëtori mbi Edukimin Medial

Shk 19, 2021

Dëshironi që të mësoni më shumë rreth Edukimit Medial?

Çdo ditë e më shumë teknologjia po avancohet dhe njerëzit po përdorin platforma për krijimin dhe distribuimin e informatave. Me zhvillimin e teknologjisë po bëhet çdo ditë e më i vështirë vlerësimi i lajmeve dhe informatave të vërteta dhe korrekte.

Të gjithë sot jemi gazetarë, të cilët shkruajmë, krijojmë, raportojmë dhe shpërndajmë infomata në media sociale.

Nëse ju jeni entuziast të mediave, KosovaLive ju fton në një punëtori interaktive për edukimin medial.

Aplikimi është i hapur për: Vajzat dhe Djemtë nga vendet: Han i Elezit, Kaçanik, Viti, Kamenicë, Deçan, Drenas/Gllogovc, Pejë dhe Prizren nga mosha 16+.

Pjesëmarrësit e dalluar nga trajnimet do përfitojnë praktikë me pagesë për një muaj në KosovaLive.

Trajnimet do të mbahen përmes platformave online.

Afati i fundit për aplikim: 22 prill 2021, ora 23:59.

Vegzën për aplikim mund ta gjeni këtu: shorturl.at/vGL59

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI