Build Skills with our trainings

Sign up now!

KosovaLive mbjell 25 fidanë për Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve

Mar 21, 2019

Për Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve, KosovaLive i mbolli 25 fidane pemësh dhe dy mure të gjalla në hapësirën e oborrit të SHFMU “Xhemail Mustafa”, Prishtinë

Për këtë vit, tema e kësaj dite është “Pyjet dhe Edukimi”, prandaj Rina Kryeziu mbajti një ligjëratë të shkurtër edukative për rëndësinë e pyjeve dhe mbjelljes së pemëve. 

KosovaLive inkurajon të gjitha OJQ-të, bizneset dhe institucionet të kontribuojnë në mbjelljen e pemëve në hapësira publike. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI