Build Skills with our trainings

Sign up now!

Mediatnik – Dita e Parë

Pri 12, 2019

KosovaLive mbajti trajnim përgatitor me 10 studentë të gazetarisë, të cilët për disa muaj do të punojnë në shkrimin e artikujve të thellë me temë lirinë e shtypit në Kosovë.

Në pjesën e parë të trajnimit, Imer A. Mushkolaj, Kryetar i Bordit të Keshillit të Mediave të Kosovës, i njoftoi pjesëmarrësit/et me burimet e informatave për lirinë e shtypit.

Në pjesën e dytë, Annea Hapçiu, Këshilltare për Inovacion dhe Intrapreneurship në KosovaLive, u prezantoi kurikulën për identifikimin e lajmeve të rreme, kuizin e krijuar për ushtrimin në identifikimin e lajmeve të rreme, si dhe procesin që duhet ndjekur gjatë hulumtimeve primare dhe sekondare për temat e tyre.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI