Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dita Botërore e Tokës – Mbjellja e selvijave

Pri 26, 2019

Për Ditën Botërore të Tokës KosovaLive dhuroi 15 selvija, të cilat u mbollën në hapësirat e oborrit të dy shkollave në Prishtinë, në shkollën “Xhemail Mustafa” dhe atë “Ismail Qemali”.

Fëmijët ishin shumë entuziastë për të ndihmuar. Gjithashtu, Floriana Kadiri e mbajti një ligjëratë të shkurtër para tyre, për rëndësinë e mjedisit dhe për mbrojtjen e tij.

Ky projekt u financua nga Bashkimi Evropian, përkrahur nga Env.net dhe ATRC dhe u implementua nga KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI