Build Skills with our trainings

Sign up now!

Eventi “CircMedia – për Ditën e Tokës”

Pri 26, 2019

Në hapësirën e KosovaLive, për Ditën Botërore të Tokës u mbajt një event ku të ftuar kishim Nikki Murseli nga DYVO shop dhe Mimoza Istrefi nga Organizata GAIA. Ato folën për rëndësinë e mbrojtjes së ambientit, reciklimin, zgjatjen e jetës së produkteve dhe për ekonominë qarkore. 

KosovaLive inkurajon të gjitha institucionet, organizatat, bizneset dhe qytetarët të angazhohen më tepër për të mirën e mjedisit, duke ripërdorur produkte, duke blerë lokalisht, duke krijuar biznese ne harmoni me natyrën dhe duke mbjellë drunj e duke kultivuar kopshte dhe pemishte.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI