Build Skills with our trainings

Sign up now!

Trajnim për intervista të detajuara

Maj 16, 2019

Në KosovaLive e kishim të ftuar Vlora Basha – Berisha, drejtoreshë menaxhuese e Kantar TNS Index Kosova, e cila merret me hulumtime sociale dhe ato të tregut.

Ajo i trajnoi pjesëmarrësit/et e programeve të KosovaLive për kodin e veshjes, qasjen ndaj të intervistuarve, llojet e pyetjeve për hulumtime, si dhe për mënyrat e trajtimit të temave të ndjeshme.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI