Build Skills with our trainings

Sign up now!

Annea Hapçiu me Studentët e Universitetit të Miamit

Qer 7, 2019

Annea Hapciu, këshilltare për inovacion në KosovaLive, diskutoi me dhjetë studentë të Miami University në Kosovë, për projektet inovative që KosovaLive është duke implementuar dhe duke përdorur median si mjet të edukimit, dialogimit dhe barazisë. 

Ajo gjithashtu ndau përvojën e saj në kuadër të programeve të shkëmbimit, që e ndihmuan më pas t’i identifikojë nevojat në shoqëri më qartazi dhe t’i adresojë ato përmes modeleve inovative, të cilat rezultuan në programe efektive dhe siguruan ndryshime më afatgjate te përfituesit e programeve. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI