Build Skills with our trainings

Sign up now!

“iEngage & iWrite” – Trajnim për terrorizmin në Kosovë

Qer 19, 2019

Gjatë muajit qershor, një ekip i pjesëmarrësve të projektit iEngage&iWrite, janë duke punuar në temën Siguria e Kosovës ndaj terrorizmit të brendshëm dhe të jashtëm. Teuta Avdimetaj, konsulente në hulumtime dhe në politika të sigurisë, mbajti për pjesëmarrëset një prezantim rreth sigurisë së Kosovës ndaj terrorizmit të brendshëm dhe të jashtëm, kujdesit në raportimin e terrorizmit, sa është e sigurt Kosova nga aktet terroriste, dhe burimet nga vijnë kryesisht lajmet dhe motivet për terrorizëm. 

Gjatë prezantimit ajo gjithashtu i përfshiu platformat e ndryshme që mund t’i përdorin pjesëmarrësit, për t’i rritur aftësitë për analizimin e të dhënave dhe përdorimin e tyre në artikujt që i shkruajnë dhe në videot që i krijojnë në kuadër të projektit. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI