Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Mediatnik” – Trajnim për hulumtime të thella

Qer 24, 2019

Në KosovaLive u mbajt trajnimi njëditor me studentë të Gazetarisë, në kuadër të projektit “Mediatnik”, i cili ka për qëllim përgatitjen e studentëve të gazetarisë për punimin e hulumtimeve të thella.

E ftuar ishte Saranda Ramaj, gazetare hulumtuese në Koha Ditore, e cila u foli studentëve për mënyrën e shkrimit të teksteve hulumtuese, gjetjen dhe përzgjedhjen e burimeve të besueshme për shkrimin e teksteve hulumtuese dhe platformat ku ata mund të marrin informacione e të gjejnë burime për shkrimin e këtyre teksteve. Pjesëmarrësit ishin shumë aktiv dhe trajnimi u zhvillua në mënyrë interaktive. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI