Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Internship & Mentorship Program” trajnim – dita II & III

Tet 18, 2019

Në ditën e dytë dhe të tretë të trajnimit në kuadër të programit “Internship & Mentorship” në KosovaLive, pjesëmarrëset mësuan për kamerën, përdorimin e saj dhe teknikat e xhirimit.

Ato i praktikuan mësimet e marra duke xhiruar njëra-tjetrën në intervistë, si dhe më pas së bashku me trajnerin Sahit Kokolli i rishikuan xhirimet e tyre për të parë se ku kanë nevojë të përmirësohen ende.

Ato tashmë janë të gatshme të dalin për të xhiruar në terren.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI