Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Internship & Mentorship Program” trajnimi – puna në terren

Tet 22, 2019

Pas trajnimeve të mbajtura javën e kaluar në kuadër të programit “Internship & Mentorship” në KosovaLive, pjesëmarrëset e trajnimit janë pothuajse të gatshme t’i realizojnë vetë storiet e tyre.

Ato dolën të punojnë në terren, ku secila prej tyre pati rastin të realizojë intervista në rolin e intervistueses / gazetares dhe në rolin e kameramanes.

Atyre u ka mbetur të mësojnë edhe fazën e post-produksionit, apo video-editimit, si dhe atë të marketingut përmes mediave sociale.

Për më shumë fotografi nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI