Build Skills with our trainings

Sign up now!

“iEngage & iWrite II” – Dita II

Nën 7, 2019

Është mbajtur pjesa e dytë e trajnimit nga Nita Skenderi mbi krijimin e përmbajtjes atraktive për audiencë në media sociale, për temën e identifikuar dhe të vizualizuar, në kuadër të programit “iEngage & iWrite”.

Këtu pjesëmarrësit paten rastin që t’i shprehin idetë e tyre si dhe të shkruajnë një postim për krijimin e përmbajtjes për rrjetet sociale.

Ky program mbështetet nga programi BMAP i USAID, i menaxhuar nga Internews, FHI360 dhe implementuar nga KosovaLive.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI