Build Skills with our trainings

Sign up now!

“iEngage & iWrite II”- Dita III

Nën 14, 2019

Është mbajtur pjesa e tretë e trajnimit nga Agron Bajrami mbi krijimin e përmbajtjes atraktive për audiencë në media tradicionale dhe moderne (televizione dhe portale) për temën e identifikuar, në kuadër të programit “iEngage & iWrite”. 

Këtu pjesëmarrësit patën rastin që t’i shprehin idetë e tyre se çka do të ndryshonin dhe çka do të mbanin njësoj në televizione dhe portale. 

Ky program mbështetet nga programi BMAP i USAID, i menaxhuar nga Internews, FHI360 dhe implementuar nga KosovaLive.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI