Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Gazetaria Transformuese”

Jan 30, 2020

Me 28 dhe 29 janar është mbajtur trajnimi për programin “Gazetaria Transformuese”. Këtu pjesëmarrësit patën rastin të mësojnë mbi rregullat e gazetarisë, mënyrën e raportimit në media të shkruara, radio dhe televizione si dhe shmangien e lajmeve të rreme apo të pa verifikuara.

Ky program është pjesë e projektit “Mbështetja e mediave dhe gazetarisë për të drejtat e njeriut në Kosovë”, financuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe implementuar nga KOSOVO 2.0, Cel Kosovo dhe Qendra Kosovare për Studime Gjinore – QKSGJ.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI