Build Skills with our trainings

Sign up now!

Udhëzues: Mekanizmat për mbrojtjen e gazetarëve nga dhuna online

Shk 26, 2020

Udhëzues për Gazetarët: Mekanizmat për mbrojtjen e gazetarëve nga dhuna online

Shqip/Albanian: http://kosovalive.org//wp-content/uploads/2020/02/Manual-ALB-Final.pdf

Serbisht/Serbian: http://kosovalive.org//wp-content/uploads/2020/03/manual_srb-final-1.pdf

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI