Build Skills with our trainings

Sign up now!

Gazetaria për verifikim: Çfarë ndodh nëse publikon informatë të paverifikuar?

Kor 20, 2020

  1. Informata e paverifikur mund t’i keqinformojmë lexuesit/shikuesit/dëgjuesit dhe të ndikojë negativisht në mirëqenien psiqike, emocionle dhe fizike të tij/saj.
  2. Keqinformimi mund të sjell deri te ndërmarrja e ndonjë veprimi, që mund të rrezikojë jetën e lexuesit/shikuesit/dëgjuesit, për të cilën ti mund të jesh përgjegjës.
  3. Si gazetar/e vlersohesh me kredibilitet më të ulët dhe me mungesë të profesionalizmit.
  4. Mund të dënohesh, paditesh apo të humbësh punën.

Gazetaria për verifikimin e informatave mbështetet nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur – KFOS dhe është punuar nga KosovaLive

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI