Build Skills with our trainings

Sign up now!

Gazetaria për verifikim: Në vazhdimësi ndjek trendet e zhvillimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit (TIK)

Kor 27, 2020

  1. Teknologjia e informacionit dhe komunikimit (TIK) është duke transformuar mënyrën e informimit dhe punën e gazetarit.
  2. Çdo ditë prodhohen, dhe konsumohen quintilion informata nga njerëzit anembanë botës.
  3. Sfida e gazetarit ështv ta informojë korrekt dhe në mënyrë atraktive lexuesin.
  4. Si mund ta bësh këtë, duke i’u përmbajtur kritereve të gazetarisë dhe harmonizuar me inovacionet e TIK-ut?

Gazetaria për verifikimin e informatave mbështetet nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur – KFOS dhe është punuar nga KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI