Build Skills with our trainings

Sign up now!

weEngage & weWrite

Pri 14, 2019

Ekipe të tëra të vajzave nga e gjithë Kosova në takimin e programit “iEngage & iWrite”. Duke diskutuar për temat që do t’i shtjellojnë këtë muaj në kuadër të tematikës mujore “Të drejtat e fëmijëve”, ato janë duke mësuar më tepër për të drejtat e njeriut, procesin e raportimit korrekt, lajmeve të paanshme, korrekte dhe përgjegjësisë në raportim.

Na ndiqni në vazhdimësi për të mësuar më shumë

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI