Build Skills with our trainings

Sign up now!

Zgjedhjet e parakohshme Kosovës do t’i kushtojnë mbi 5.5 milionë euro

Jan 7, 2021

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka në mbledhjen e mbajtur sot, ka thënë se duhet të fillohet në përgatitjen e organizimit të zgjedhjeve duke filluar prej sot.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që fushata për zgjedhjet e jashtëzakonshme të fillon nga data 3 deri më 12 shkurt. Certifikimi i partive politike nga data 8 deri më 21 janar, kurse tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike e kandidatëve në fletëvotim më 1 shkurt. Votimi me postë fillon me 2 shkurt dhe zgjatë 24 orë para zgjedhjeve kurse regjistrimi i listës së kandidatëve me deputetë deri me 16 janar.

KQZ ka miratuar planin e buxhetit pë organizimin e zgjedhjeve të parakohshme, ku buxheti është aprovuar në vlerë mbi 5.5 milionë euro.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM