Ndalohen 14 persona lidhur me procesin zgjedhor

Ndalohen 14 persona lidhur me procesin zgjedhor

Prokurori i Shtetit, njofton opinionin publik që deri në ora 22:50 në tërë territorin e Republikës së Kosovës, lidhur me procesin zgjedhor janë regjistruar gjashtë (6) raste me katërmbëdhjetë (14) persona, prej tyre trembëdhjetë (13) persona janë të ndaluar . Në...
IKSHPK apelon dhe bën thirrje qytetarëve për kujdes dhe mosgrumbullim

IKSHPK apelon dhe bën thirrje qytetarëve për kujdes dhe mosgrumbullim

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës bën të ditur se situata epidemiologjike me COVID-19 vazhdon me rënie të numrit të rasteve të reja pozitive dhe numrit të vdekjeve, por megjithate është akoma jostabile duke pasur parasysh se varianti Delta është...
DnV: Numërimi të reflektojë procesin e deritanishëm të votimit

DnV: Numërimi të reflektojë procesin e deritanishëm të votimit

Procesi i sotëm i votimit është zhvilluar në mënyrë të qetë, me pjesëmarrje të qytetarëve që garanton legjitimitet të procesit. Gjatë ditës nuk është raportuar për ndonjë incident që do të mund t’a cenonte integritetin apo kredibilitetin e zgjedhjeve. Në përmbyllje të...
10 raste me COVID-19, shëruar 82, asnjë rast i vdekjes

10 raste me COVID-19, shëruar 82, asnjë rast i vdekjes

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrjetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 17.10.2021 Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: Nga...