Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Raport përmbledhës mbi procedurën e vlerësimit të cilësisë në Kosovë Data e publikimit të thirrjes për aplikime: Tetor 22,2020 Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve: Nëntor, 2020 Numri i aplikacioneve të pranuara: 27 Numri i aplikacioneve të pranuara të gjetura...
Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes

Përmbledhja e raportit të procedures për vlerësimin cilësor të granteve në Kosovë. Data e publikimit të thirrjes: Maj 22, 2020 Shuma për secilin grant: £3,000 Afati për dorëzimin e aplikacioneve: Qershor 8, 2020 Numri i aplikacioneve të dorëzuara: 5 Numri i...
KosovaLive në takim me Bill Clinton

KosovaLive në takim me Bill Clinton

Në takimin e shoqërisë civile me ish Presidentin e SHBA-ve President Bill Clinton, Annea Hapciu, nga Kosovalive foli për punën gati dy dekadëshe të organizatës në përdorimin e medias si mjet dialogimi, edukimi dhe shtytësi të...