Me sytë nga Europa, punëtorët e rinj sfidojnë rëndë bizneset vendore

Me sytë nga Europa, punëtorët e rinj sfidojnë rëndë bizneset vendore

Maliq Kosumi nga Gjilani, pronar i një furre në këtë qytet thotë se nga ikja e punëtorëve po dëmtohet edhe biznesi i tij.  “Ka shumë faktorë që më bëjnë m’u ndje keq për standardin e punës në Kosovë. Në përgjithësi, mungon aftësimi profesional i shumë prej zanateve që...
Tryeza e rrumbullakët “Qëndrueshmëria e mediave lokale në Kosovë”

Tryeza e rrumbullakët “Qëndrueshmëria e mediave lokale në Kosovë”

Përmes projektit “Forcimi i Mediave të Pavarura dhe Promovimi i Sigurisë së Gazetarëve në Kosovë” mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme, Komonuelthit dhe Zhvillimit të Mbretërisë së Bashkuar përmes Ambasadës Britanike në Prishtinë dhe Albany Associates,...