Build Skills with our trainings

Sign up now!

SPAK: Kërkesë për mundësinë e përfshirjes në programin e rimëkëmbjes ekonomike

Shk 1, 2021

Ministrja e Financave në detyrë, Hykmete Bajrami, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Pavarur të Administratës të Kosovës (SPAK), të kryesuar nga Ali Gashi.

Në takim, përfaqësuesit e Sindikatës shprehën kërkesë për mundësinë e përfshirjes së Shërbyesve Civil në programin e rimëkëmbjes ekonomike, sipas punës dhe angazhimit të tyre gjatë pandemisë Covid-19. 

Në këtë takim palët u dakorduan që të krijohet një grup punues i përbashkët për vlerësimin e kërkesave dhe shqyrtimin e mundësive që këto kërkesa të trajtohen në kuadër të Programit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Përfaqësuesit e Sindikatës së Pavarur të Administratës të Kosovës (SPAK) , gjithashtu vlerësuan lartë gatishmërinë e ministres Bajrami për trajtimin e shqetësimeve të SPAK-ut, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Financave.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM