Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: 160 pacientë në trajtim nga COVID-19

Maj 28, 2021

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme , sipas raportit për datën 28 maj 2021, janë duke u trajtuar 160 pacientë.

Prej tyre, 66 janë të konfirmuar me COVID-19, 5 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 125 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

 

Në QKUK janë të shtrirë 96 pacientë:

4 pacientë janë në gjendje të rënduar

34 janë të konfirmuar me Sars Cov-2

81 janë me oksigjeno-terapi.

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 31 pacientë, 4 janë në gjendje të rëndë

Klinika e Pulmologjisë, 64 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacientë

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 64 pacientë:

32 të konfirmuar pozitivë

44 me oksigjeno-terapi.

1 në gjendje të rëndë

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 7 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 21 pacientë

Spitali i Gjilanit, 10 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM