Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: Në trajtim 150 pacientë, 62 të konfirmuar COVID-19

Maj 30, 2021

Sipas raporteve nga klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 150 pacientë, 62 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 103 me oksigjenoterapi dhe 4 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Klinika e Gjienkologjisë dhe Klinika e Pediatrisë kanë raportuar se nuk kanë asnjë pacientë në repartet e Covid-19.

Në QKUK janë të shtrirë 95 pacientë, 32 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 3 në gjendje të rënduar dhe 69 me oksigjeno-terapi.

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 28 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 67 pacientë

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 55 pacientë

1 në gjendje të rënduar

30 të konfirmuar pozitivë

34 me oksigjeno-terapi

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 9 pacientë

Spitali i Pejës, 19 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM