Build Skills with our trainings

Sign up now!

Më 14 qershor mbahet ankandi i nëntë i Letrave me Vlerë për vitin 2021

Qer 7, 2021

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 14 qershor 2021 do të mbahet ankandi i nëntë i Letrave me Vlerë për vitin 2021. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 20 milion euro.

Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, të interesuarit të  kontaktojnë ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës, thuhet në komunikatën për media e MFPT-së.

 

Shpallje e Ankandit Letrave me Vlerë KV00921 

Afati dhe Lloji Shuma e Ofruar Kodi i Instrumentit Data e Ankandit Data e Shlyerjes Data e Maturimit Mekanizmi i Çmimit 

3 Vjeçar Obligacion Qeveritar 

€20,000,000 KV1216721674 

14.06.2021 15.06.2021 

15.06.2024 Çmime Shumëfishta 

Shënim: Qeveria e Republikës Kosovës rezervon drejtën për riblerje kësaj Letre me vlerë nëpërmjet operacioneve përcaktuara në 

Rregulloren MFBQK Nr.01/2014 Për Tregun Primar dhe Sekondar Letrave me Vlerë Qeverisë Republikës Kosovës.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM