Build Skills with our trainings

Sign up now!

Haxhiu: Përkrahje dhe adresim i kërkesave të stafit korrektues drejt avancimit të trajtimit të tyre

Qer 15, 2021

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, sot priti në takim anëtarët e Gardës Ceremoniale të Nderit të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Haxhiu u njoftua me mandatin dhe aktivitetet e tyre si dhe nevojat që ndërlidhen me angazhimin e tyre të përditshëm si zyrtarë korrektues dhe pjesëtarë të Gardës Ceremoniale të SHKK-së.

Ministrja Haxhiu, u zotua për përkrahjen dhe adresimin e kërkesave të stafit korrektues drejt avancimit të trajtimit të tyre për të garantuar një shërbim korrektues sa më kredibil dhe efikas në misionin e tyre shumë të vlefshëm, thuhet në komunikatën për media e MD-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM