Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: 113 pacientë në trajtim nga COVID-19

Qer 15, 2021

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 113 pacientë të dyshuar dhe të konfirmuar me COVID-19, sipas raportit të punës për datën 15 qershor 2021.

Nga ta, 31 janë të konfirmuar me COVID-19, kurse 86 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

 

Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë:

17 janë të konfirmuar me Sars Cov-2

70 janë me oksigjeno-terapi.

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 17 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 65 pacientë

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 31 pacientë:

13 të konfirmuar pozitivë

16 me oksigjeno-terapi.

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 17 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM