Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: Klinika e Pulmologjisë ka kapacitet ta furnizojë me oksigjen secilin shtrat brenda hapësirave

Sht 11, 2021

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Univerisitar i Kosovës ka bërë të ditur se me zgjerimin e rrjetit të oksigjenit, që përfundoi kohë më parë, para fillimit të valës së fundit të virusit COVID-19, Klinika e Pulmologjisë ka kapacitet ta furnizojë secilin shtrat brenda hapësirave të saj.

Ndonëse ka numër të madh të pacientëve të shtrirë me COVID-19, Pulmologjia po mbulon të gjitha kërkesat me oksigjen, duke lënë prapa shpatullave problemet e vjetra, të cilat, në fillim të pandemisë, shpeshherë e kishin vënë në sprovë stafin teknik, sidomos stafin shëndetësor kundrejt pacientëve, thuhet në postimin ë Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM