Build Skills with our trainings

Sign up now!

IAP: Mbrojtja e të drejtave në punë duhet të jetë në fokus të të gjitha institucioneve

Sht 20, 2021

Avokati i Popullit, Naim Qelaj mori pjesë të hënën në publikimin e raportit “Integrimi gjinor: një kornizë normative për punën e denjë dhe sigurinë e shëndetit në punë” e publikuar nga UN Women.
Raporti me rekomandime do të shërbejë për avokim të politikave që ka të bëjë me integrimin gjinor, dialogun social mes palëve të interesuara dhe do të promovojë perspektivë të punës së denjë për gratë dhe burrat.
Qelaj tha se mbrojtja e të drejtave në punë duhet të jetë në fokus të të gjitha institucioneve dhe duhen të fuqizohen mekanizmat për promovimin e ligjeve të cilat do të ndikonin në vetëdijesimin e punëtorëve për të drejtat e tyre, thuhet në postimin në Facebook të Institucionit të Avokatit të Popullit.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM