Build Skills with our trainings

Sign up now!

MKRS hap thirrjen për instrumentistë dhe koristë për koncertin inaugurues të Operës së Kosovës

Sht 23, 2021

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me institucionin e Operës së Kosovës hap thirrjen publike për instrumentistë dhe koristë për koncertin inaugurues të Operës së Kosovës.

Dokumentet e nevojshme që kërkohen:

Për profesionistë të fushës: •CV, •Diplomë e përfundimit të studimeve në fushën përkatëse (Bachelor/Master)

Për studentët e muzikës: •CV, •Dëshmi për ndjekjen e studimeve në fushën përkatëse, • Dokumenti i identifikimi.

Përzgjedhja e instrumentistëve dhe koristëve në Operën e Kosovës, bëhet përmes audicionit, thuhet në postimin në Facebook të MKRS-së.

 

Gjeni të bashkangjitur në link, formularin dhe partiturat për t’u përgaditur për audicion:

https://www.mkrs-ks.org/?page=1,22&offset=10

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM