Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ceremonia e Çertifikimit të anëtareve të GlobalGirl Media Kosova

Tet 3, 2018

U mbajt ceremonia e çertifikimit të njëzet e pesë vajzave, pjesëmarrëse të gjeneratës së dytë, tretë dhe katërt të byrosë së vajzave GlobalGirl Media Kosova në #KosovaLive.

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara U.S. Embassy Pristina, Kosovo në Kosovë, z.Greg Delawie, mbajti një diskutim te hapur me pjesëmarrëset, duke dëgjuar për përvojat e tyre në terren, si gazetare, si të punësuara në media, dhe si qytetare aktive në diskurset publike.

Vajzat u nderuan me tri lloje të çertifikatave: për ekselencë, për arritje të shquar dhe për pjesëmarrje në program. Deri më tani byroja e vajzave, fituese e shumë çmimeve lokale dhe ndërkombëtare dhe anëtare e GlobalGirl Media (GGM) dhe Women’s Voices Now, është ndër byrotë më të suksesshme botërore e rrjetit të GGM për nga numri i artikujve dhe videove të prodhuara, çmimeve të fituara, dhe numrit të vajzave të punësuara. Falenderime për Royal Bake.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM