Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dita Ndërkombëtare e Aksionit Klimatik

Tet 21, 2019

“Dita Ndërkombëtare e Aksionit Klimatik” në KosovaLive

Për nder të “Ditës Ndërkombëtare të Aksionit Klimatik” KosovaLive organizon aktivitet për të mësuar më tepër rreth mjedisit, rëndësisë së ujit dhe ajrit, si dhe dëmeve të shkaktuara nga ndryshimet klimatike. Në fund do të shkojmë së bashku të organizuar, në një aksion pastrimi pranë lumit Prishtevka.

Folës:
Albana Berisha, Hulumtuese Mjedisore, Kosovo Leadership Academy (Ndikimi i ndryshimeve klimatike në zvogëlimin e sasisë së ujit në botë)

Do të shfaqen dy video, dokumentarë të shkurtër nga water.org dhe National Geographic.

Ngjarja do të mbahet të enjten, më 24 tetor nga ora 10:00 – 14:00.
Kjo ngjarje është e hapur për të gjithë, prandaj ftoni shokë e shoqe e hajdeni së bashku!

Dreka dhe transporti për te lumi Prishtevka janë të mbuluara nga KosovaLive.

Linku i eventit në facebook: https://www.facebook.com/events/1728578593953452/

Ky aktivitet është pjesë e CircMedia, project që financohet nga European Union, mbeshtetet nga Env.net, ATRC dhe implementohet nga KosovaLive

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM