Build Skills with our trainings

Sign up now!

Lansohet fushata për parandalimin e COVID-19 #përhatër

Dhj 18, 2020

Ekipi i KB i KB, me mbështetjen e Fondit i Mirëbesimit Shumë-partnerësh, UKAid- Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar, në koordinim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin për Shëndetin Publik po fillojnë fushatën #përhatër.

Fushata promovon sjelljen e duhur në parandalimin e mëtejshëm të COVID-19, duke plotësuar fushatat tashmë ekzistuese, duke shtuar elemente në qytet, dy animacione dhe fushatë në media sociale.

Të pranishëm në lansimin e fushatës do të jenë:

  • Koordinatorja e Zhvillimit e KB, Ulrika Richardson,
  • Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj,
  • Ambasadori i HM, Nicholas Abbott
  • Drejtori Ekzekutiv i Institutit për Shëndet Publik, Naser Ramadani

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM