Build Skills with our trainings

Sign up now!

Vdes profesor Riza Smaka

Jan 1, 2021

Sot në moshën 78 vjeçare ka vdekur profesori i Universitetit të Prishtinës, Riza Smaka.

Smaka ka lindur në Rugovë të Pejës, në vitin 1943.

Smaka diplomoi në vitin 1971 në Fakultetin Juridik, më 1979 magjistroi dhe më 1987 doktoroi.

Ai ka ushtruar edhe shumë funksione të tjera të larta shtetërore.

Riza Smaka ka qenë edhe ish-anëtar i Komisionit për hartimin e Kushtetutës së Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM