Build Skills with our trainings

Sign up now!

Promovohet pulla postare, i kushtohet mjekëve, infermierëve që humbën jetën nga COVID-19

Jan 28, 2021

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka marr pjesë në promovimin e pullës postare e cila i kushtohet mjekëve dhe infermierëve që humbën jetën në ballafaqim me virusin vdekjeprurës COVID-19.

Ai ka thënë se në shenjë nderimi për jetën dhe veprën e mjekëve dhe infermierëve human, është t’i përkujtojmë dhe vlerësojmë, si shembull të përgjegjësisë ndaj shëndetit të qytetarëve të cilin na lanë trashëgim, për gjeneratat dhe se kjo mirënjohje, po bëhet nëpërmjet pullës postare, thuhet në postimin e ministrit Zemaj në Facebook.

“Vlerësimi për mjekët dhe infermierët që humbën jetën në ballafaqim me virusin vdekjeprurës, është më e pakta që mund të bëjmë për ta, sepse, me veprën e tyre në krye të detyrës, dëshmuan se janë heronjtë e ditëve tona.

Në shenjë nderimi për jetën dhe veprën e mjekëve dhe infermierëve human, është t’i përkujtojmë dhe vlerësojmë, si shembull të përgjegjësisë ndaj shëndetit të qytetarëve të cilin na lanë trashëgim, për gjeneratat. Kjo mirënjohje, sot po bëhet edhe nëpërmjet pullës postare.

Nderim i përjetshëm për stafin shëndetësor që humbën jetën në krye të detyrës.

Falënderim për Postën, që përjetësoi personalitetet e tyre me pullë postare”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM