Build Skills with our trainings

Sign up now!

Me ngritjen e flamurit shtetëror fillon manifestimi i 13 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë

Shk 17, 2021

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti bashkë me u.d. presidenten, Vjosa Osmani, komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant, Rrahman Rama dhe anëtarë të kabinetit qeveritar, për nder të shënimit të 17 Shkurtit, 13- vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, mori pjesë në ceremoninë e ngritjes së flamurit nga Garda Ceremoniale, në oborrin e Qeverisë së Kosovës.

U.d. e kryeministrit Avdullah Hoti ka thënë se me ngritjen e flamurit shtetëror fillon manifestimi për shënimin e 13 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, ka shkruar në faqen e tij në Facebook.

“Me ceremoninë e ngritjes së flamurit shtetëror nga Garda Ceremoniale e FSK-së, filluam manifestimet për shënimin e 13 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës, ka thënë u.d.e kryeministrit Avdullah Hoti,

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM