Build Skills with our trainings

Sign up now!

Gashi prezantoi para Këshillit të Evropës planin strategjik e zhvillimor të pilot NjIK të SHKK

Shk 18, 2021

Drejtori i NJIK, Sami Gashi, përmes takimit online prezantoi para Këshillit të Evropës planin strategjik dhe zhvillimor lidhur me themelimin dhe funksionalizimin e Pilot të Njësisë së Inteligjencës Korrektuese të Kosovës.

Para të pranishmëve, Gashi, prezantoi sipërfaqësisht organizimin strategjik mbi themelimin, funksionalizimin, progresin dhe sfidat nëpër të cilat rrjedhimisht ka kaluar Njësia e Inteligjencës Korrektuese të SHKK-së deri më tani.

Takimi online u zhvillua me kërkesë të Bashkimit Evropian, konkretisht nga Këshilli i Evropës në të cilin morën pjesë, ekspert nga Irlanda Veriore, Danimarka, si dhe zyrtarë të lartë të burgjeve dhe policisë së Bosnjës dhe Hercegovinës thuhet në komunikatën për media e SHKK-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM