Build Skills with our trainings

Sign up now!

Votohet Qeveria Kurti me 67 vota

Mar 22, 2021

Në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës deputetët kanë votuar me 67 vota për, 30 kundër dhe asnjë abstenim Qeverinë Kurti.

Në këtë seancë kanë marrë pjesë 107 deputetë. Pasi u zgjodh Qeveria e re Kurti opozita ka lëshuar seancën, thuhet në komunikatën për media e Kuvendit të Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM