Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: 254 pacientë në trajtim nga COVID-19

Maj 19, 2021

Sipas raportit të punës  254 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme.
145 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19
10 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 171 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.
Në QKUK janë të shtrirë 143 pacientë:
6 pacientë janë në gjendje të rënduar
77 janë të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë
108 janë me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:
Klinika Infektive, 53 pacientë
Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 11 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 64 pacientë
Mjekimi Intensiv -COVID, 7 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 6 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë.
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 111 pacientë:
4 në gjendje të rënduar
68 të konfirmuar pozitivë
63 me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Prizrenit, 20 pacientë
Spitali i Gjakovës, 17 pacientë
Spitali i Pejës, 30 pacientë
Spitali i Gjilanit, 23 pacientë
Spitali i Ferizajt, 8 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 9 pacientë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM