Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: 211 pacientë në trajtim nga COVID-19

Maj 24, 2021

Në raportin e punës për datën 24 maj 2021, janë regjistruar 211 pacientë, të cilët po trajtohen në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjthshme.
122 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19.
4 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 146 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.
Në QKUK janë të shtrirë 124 pacientë:
4 pacientë janë në gjendje të rënduar
68 janë të konfirmuar me Sars Cov-2
92 janë me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:
Klinika Infektive, 51 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 64 pacientë
Mjekimi Intensiv -COVID, 4 pacientë + 1 në Repartin Intenziv të Klinikës Infektive
Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 1 pacientë.
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 87 pacientë:
54 të konfirmuar pozitivë
54 me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Prizrenit, 13 pacientë
Spitali i Gjakovës, 13 pacientë
Spitali i Pejës, 27 pacientë
Spitali i Gjilanit, 21 pacientë
Spitali i Ferizajt, 6 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 4 pacientë, thuhet në komunikatën për media e ShSKUK-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM