Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ministria  e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj për vitin akademik 2021/22

Maj 31, 2021

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj, që do të jenë studentë/kadetë në Akademinë Ushtarake (Qendrën e Studimeve Universitare)  të FSK-së.

Po ashtu në këtë konkurs do të përzgjidhen edhe kadetët që  do të studiojnë në akademitë e vendeve mike dhe partnere si në:

Akademinë  Ushtarake të Forcave Tokësore në Republikën e Turqisë,

Akademinë  Ushtarake në Republikën e Kroacisë -Menaxhimi dhe Udhëheqja ushtarake, si dhe në Akademinë  Ushtarake në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Konkursi do të jetë i hapur nga data  31 maj 2021  deri më  11 qershor 2021 .

Aplikimi bëhet online:

https://rekrutimi.fsk-rks.org/Apply

Kontaktet:  www.mod.rks-gov.net;  nr. tel. 038- 555584 2044 dhe 038- 555584 2045 nga ora 09:00 deri 15:00.

Më gjerësisht:

https://docs.google.com/document/d/1LN8qzmWVSzXMrk0pH4QI4YXOKOAnUilq8ZClJxzlGBs/edit

Bëhu kadet i FSK-së!

Bëhu oficer i Ushtrisë së Kosovës!, thuhet në komunikatën për media e Ministrisë së Mbrojtjes.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM