Build Skills with our trainings

Sign up now!

Kuvendi shënon 1 Qershorin – Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Qer 1, 2021

Kuvendi i Republikës së Kosovës, sot ka shënuar 1 Qershorin – Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, duke hapur dyert për më të vegjlit.

Me këtë rast, qindra fëmijë nga komuna të ndryshme të Kosovës, të shoqëruar nga prindërit, kanë vizituar institucionin më të lartë përfaqësues të vendit.

Gjatë vizitave, fëmijët janë njoftuar me ambientin, rolin, funksionin si dhe punën që bëhet në Kuvendin e Kosovës, thuhet në komunikatën për media e Kuvendit të Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM